Hoe stel ik voor Infine Uren & Facturering de koppeling in met Twinfield?

De wijze van koppelen met Twinfield wijzigt per 31 mei 2021. Twinfield heeft een nieuwe manier van inloggen. Daarom heeft Infine een nieuwe Twinfield OAuth koppeling ontwikkeld. Vanaf 31 mei 2021 wordt de oude manier van inloggen door Twinfield uitgeschakeld en is het alleen nog mogelijk om gebruik te maken van de nieuwe Twinfield OAuth koppeling.

Voor het instellen van de nieuwe koppeling volgt u de volgende stappen:

• Klik in Infine Office Manager naar Beheer -> Beheersmodus inschakelen -> Beheer -> Systeeminstellingen -> Tabblad Koppelingen
  • Wijzig de koppeling Financieel van Twinfield oud naar Twinfield.

• Vul de administratiecode in en klik op Koppeling testen.

• Het inlogscherm van Twinfield wordt geopend in uw internet browser.
    Vul de inloggegevens van Twinfield in

• Geef Infine toestemming op het volgende scherm door te klikken op 'Yes, Allow'

• Sluit uw internet browser

• De nieuwe koppeling is nu ingesteld.