Hoe verander ik het SQL account die Infine gebruikt?

Bij de installatie van Infine Office Manager met een SQL database, wordt standaard gebruik gemaakt van het 'sa' account.

Het veranderen van het account dat Infine gebruikt doet u als volgt:

• Open het bestandje iom.config met kladblok. Deze kunt u vinden in de installatiemap van Office Manager.
  • In iom.config vult u de volgende regel toe <sqlserverlogin>username</sqlserverlogin> waarbij username het SQL account moet zijn. (Als de regel er al in staat hoeft u alleen de gebruikersnaam in te vullen)
  • Klik met rechtermuisknop op de snelkoppeling van Infine Office Manager en klik op eigenschappen.
  • Vul achter ‘doel’ /configuredb (zie screenshot)
  • Open Infine Office Manager.

• Vul in het volgende scherm de Servernaam en het wachtwoord van het gebruikersaccount in.

• Klik op OK.

• Klik met rechtermuisknop op de snelkoppeling van Infine Office Manager en klik op eigenschappen.

• Haal de tekst /configuredb weg.

Om een ander account te gebruiken is het wel noodzakelijk om de rechten van het account gelijk te zetten aan die van het 'sa' account.