Ik heb alleen een .xfc auditfile, kan ik dit importeren?

Een .XFC bestand is een ingepakte auditfile en kan niet rechtstreeks geïmporteerd worden.

In de Infine Office Manager hebben we een optie opgenomen om een .XFC uit te pakken naar een .XAF auditfile. Volg de volgende stappen:

• Ga in de Infine Office Manager naar het tabblad rapporten.
  • Ga naar het menu Extra en kies voor Auditfile uitpakken.
  • Ga naar het tabblad Uitpakken en vul de velden:

- Ingepakte Auditfile: selecteer hier de .XFC auditfile

- Uitpakken naar: geef hier aan waar de .XAF opgeslagen moet worden.

• Druk op Uitpakken en importeer de aangemaakte .XAF.