Nulregels verbergen geeft de foutmelding Runtime error 1004

Dit artikel beschrijft twee mogelijke meldingen bij het verbergen van de nulregels.

De foutmelding '1004:  Application defined or object defined error'

Controleer de volgende twee punten:

1. Er is geen standaardprinter ingesteld in Office Manager. U kunt de standaardprinter instellen via Extra ->Gebruikersinstellingen -> Rapporten
    (Let op: De voorkeur heeft om hier een PDF printer (bijvoorbeeld de Infine PDF Printer op nul) te gebruiken, omdat dit de snelheid van het pakket ten goede komt.)
  2. Controleer of de ingestelde standaardprinter qua naam overeenkomt met de lijst met te selecteren printers.

De foutmelding '1004: Object kan niet buiten het werkblad geplaatst worden'

Controleer of een Excel notitie is ingevoegd in op een van de werkbladen.

Verwijder de notitie en kies opnieuw voor 'Nulregels -> Nulregels werkblad verbergen'.

Let op: Foutnummer 1004 is erg algemeen en kan ook dus ook optreden met een andere foutmelding.