Waar kan ik zien waar de software geïnstalleerd is en met welke versie ik op dit moment werk?

Het opzoeken van de de installatielocatie en de versie is verschillend voor de Infine Office Manager en de rapportagemodules. In de Infine Office Manager vindt u deze informatie via het menu Help -> Over Infine Office Manager. Het versienummer kunt u hier gelijk vinden. Onder de knop Systeeminformatie vindt u de locatie van de database en de installatielocatie van de Infine Office Manager.

Om deze gegevens in te zien in de rapportagemodules dient u eerst een rapport te openen van de betreffende module. De gegevens kunt u opvragen via de knop Informatie. Hier ziet u de versie van zowel de software als het rapport wat op dat moment geopend is. Via de knop Systeeminformatie kunt u de installatielocatie en de locatie van het kantoormodel van de betreffende module zien.