Wat is het verschil tussen het Standaardmodel en het Kantoormodel?

Bij de installatie(update) van een Infine Rapportage module wordt de nieuwe versie van het Standaardmodel geïnstalleerd\bijgewerkt. Dit Standaardmodel is het rapportmodel zoals dit wordt uitgeleverd door Infine Software.

De wijzigingen die in het Standaardmodel zijn verwerkt, kunnen worden overgenomen in uw Kantoormodel. Dit Kantoormodel is de basis voor uw kantoor, waarin u dus uw eigen opmaak, teksten en instellingen heeft vastgelegd. Updates voor klantrapporten worden opgehaald uit uw Kantoormodel. Daarom moet het Kantoormodel bijgewerkt worden voordat u de klantrapporten kunt updaten.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze Webhelp Update Jaarrekening.